Coming from a family of chefs she broke the mold by choosing to be a pastry chef which differed from her parents and siblings who were all Chinese, Thai and European cuisine specialists. For her being a chef is not only an occupation it’s also her passion. She loves to create new healthy variations of desserts which are normally high in calories and sugar for those that enjoy a healthy lifestyle and can’t let go of their sweet tooth.
▼
วันพุธที่ 22 กันยายน พ.ศ. 2553
Chocolate class
3 days in Chocolate class at Soneva Kiri with Exe.Pastry Chef David from Span is very very excellent. 3 วันแรกที่มาที่โซนีวาคีรีอันดับแรกที่ได้เทรนเป็นเรื่องเกี่ยวกับ chocolate ได้ทำทุกขั้นตอน และ ไส้ช้อคโกแลต ซึ่งเชฟเดวิดได้สอนเองทุกขั้นตอนไม้มีเม้ม
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น