
Coming from a family of chefs she broke the mold by choosing to be a pastry chef which differed from her parents and siblings who were all Chinese, Thai and European cuisine specialists. For her being a chef is not only an occupation it’s also her passion. She loves to create new healthy variations of desserts which are normally high in calories and sugar for those that enjoy a healthy lifestyle and can’t let go of their sweet tooth.
วันเสาร์ที่ 18 กันยายน พ.ศ. 2553
Soneva Kire
บรรยากาศทีกรุงเทพตอนจะเดินทางฝนตกค่อนไปทางหนัก แต่โชคดีที่เมื่อถึงที่เกาะกูดแล้วอากาศก็เปลี่ยนเป็นแดดออกท้องฟ้าโปร่งถือเป็นเรื่องดีเลยทีเดียว จากนั่งเครื่องบินเล็ก ต่อด้วยนั่งเรือเร็วอีกไม่ถึง 10นาทีก็ถึงรีสอร์ท เทรนนิ่งคุณ คาร่ามาต้อนรับและพาชมรอบๆรีสอร์ท เธอเป็นคนอินโดนีเชียน่ารักมากทีเดียว หลังจากนั้นเธอก็ไปส่งที่ออฟฟิตแนน เลขา เธอก้อพาชมรอบส่วนในทั้งในครัว และ ห้องอาหารต่างๆ ห้องไวน์ ห้องไอศครีมและห้องช้อคโกแลต


สมัครสมาชิก:
ส่งความคิดเห็น (Atom)
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น